Akaun lunaworks.onpay.my telah dibekukan. Segala kesulitan yang dialami adalah amat dikesali.

Kelas Rakaman Asas Penulisan SEO

Kelas Rakaman Asas Penulisan SEO

TUAN PUAN SELALU MENULIS ARTIKEL DI WEBSITE, TETAPI TIDAK PERNAH NAIK DI 1ST PAGE GOOGLE?


Kalau Tuan Puan nak tahu, salah satu kelebihan penulisan Search Engine Optimisation (SEO) adalah bagi membantu perniagaan website para usahawan untuk lebih mudah ditemui atau dicari di halaman Google.


Seperti yang diketahui, kalau website dan juga artikel kita kerap muncul di first page Google, maka lebih ramailah prospek yang akan mulai mengenali brand kita. Pssst, brand awareness adalah kunci utama kepada sales tau!


 "Jadi, apa cara yang boleh dilakukan untuk boost penulisan dan website kami dengan SEO ni ya?" 

 - Usahawan Bijak 


Choppp, ini yang kami nak beritahu Tuan Puan ni... Untuk pengetahuan semua, pada tahun ini kami di Lunaworks ada menghasilkan beberapa kelas rakaman asas untuk dijadikan sebagai rujukan para usahawan. WOWWW!


Nanti bolehlah Tuan Puan tonton ketika free time, atau nak beri staff tonton sekali pun boleh! Bersama-sama menimba ilmu digital marketing di era teknologi ini sememangnya pilihan yang terbaik.


Seperti yang dinati-nantikan, KHAS untuk Tuan Puan yang berminat untuk mengetahui asas penulisan SEO!


Kami di Lunaworks sedia maklum segala feedback daripada para usahawan yang sangat berminat untuk menyertai kelas asas penulisan SEO bersama Puan Suraya Ali (Cik Sue) - CEO Lunaworks, merangkap Digital Marketing Professionals, namun ketiadaan masa dan kegawatan ekonomi pula merupakan antara kekangan yang mereka hadapi.


Tetapi Tuan Puan usahawan sudah tidak perlu risau lagi, kerana Lunaworks sudah berjaya menghasilkan sebuah kelas rakaman asas penulisan SEO bersama salah seorang Content Creator Lunaworks iaitu Cik Bella, yang dahulunya juga merupakan anak didik yang dilatih oleh Puan Suraya Ali sendiri!Apa? Tuan Puan risau sebab pengunjung website tak ramai?


Pengunjung website tak ramai pun boleh bertambah meriah, kalau Tuan Puan tahu tentang tips untuk penulisan asas SEO tau! Jom kami senaraikan antara kelebihan yang bakal para usahawan peroleh dengan kelas rakaman ini:


✅ Tips penulisan mudah yang boleh diguna pakai.


✅ Artikel website mudah naik ke ranking 1st page Google.

✅ Mempelajari kriteria utama SEO yang diperlukan walaupun tanpa bantuan plug-in.
✅ EXTRA! Tips membuat keyword research sebelum memulakan penulisan.


Jom buat pembelian Rakaman Kelas Asas Penulisan SEO bersama Lunaworks hari ini juga!


Selepas ini, Tuan Puan tak perlu pening kepala lagi nak cari masa dan kos berlebihan untuk masuk kelas selama berjam-jam, kerana sesi rakaman selama 45 minit kami ini boleh ditonton dan disimpan untuk proses pembelajaran Tuan Puan setiap masa! Nak tonton bila-bila masa, di mana jua pun bolehhh.


Kalau ada urusan lain, bolehlah Tuan Puan pause video sekejap dan sambung semula bila dah free nanti. Nak tonton berulang kali pun tiada masalah. Kalau nak tonton sambil membuat penulisan SEO pun, lagilah no problem! Memang sangat convenient.


Dengan harga serendah RM35 sahaja, tuan puan akan belajar mengenai:


  1. Kriteria Asas Penulisan SEO.
  2. Tips Keyword Research.
  3. Tips Penulisan.
  4. Muncul di 1st Page Google!


Sebelum itu, Tuan Puan nak tengok tak beberapa penulisan SEO yang Lunaworks pernah hasilkan untuk para usahawan dan kini kekal berada di 1st page Google? Mari kami sharekan!


Menarik, kan? Jadi tunggu apa lagi tu?


Jika Tuan Puan berminat, boleh isikan borang di bawah dan kami akan hubungi Tuan Puan dalam kadar segera ya!