Akaun lunaworks.onpay.my telah dibekukan. Segala kesulitan yang dialami adalah amat dikesali.

Rakaman Kelas Asas TikTok

Rakaman Kelas Asas TikTok

NAK JANA PENDAPATAN DI TIKTOK TAPI TAK TAHU CARANYA?


Lunaworks sedia maklum bahawa usahawan sudah mula menjadikan platform TikTok sebagai salah satu platform menjual untuk memperoleh pendapatan. Justeru, kami telah pun mengadakan siri kelas TikTok untuk berkongsi ilmu kepada usahawan. Ramai usahawan yang berminat nak hadir. Tapi sayangnya, kebanyakan daripada mereka tak dapat hadir disebabkan oleh jadual yang dipenuhi dengan urusan lain pada hari tersebut. 


Sebagai usahawan, jadual harian kita sememangnya padat dengan pelbagai aktiviti seperti buat sales, buat marketing, bersihkan kedai, contact customercheck stok barang dan bermacam-macam lagi, betul tak? Impian nak masuk kelas pun selalu terbatal sebab tak dapat hadir last minute.


Ada yang boleh relate dengan situasi ni tak?


Oleh sebab itu, atas permintaan ramai, kami ada tawaran hebat untuk tuan puan yang dikasihi sekalian.


Khas untuk tuan puan yang nak belajar TikTok, tapi tak berkesempatan nak hadir kelas!


Kami di Lunaworks sedia maklum bahawa TikTok sekarang telah pun menjadi trend usahawan untuk mempromosikan barang jualan di platform ini. Jom kami bantu tuan puan usahawan dan content creator untuk menjana pendapatan di TikTok dengan lebih berkesan!


Followers tak sampai 1k pun boleh buat LIVE tau!


Ada usahawan yang mengalami masalah-masalah seperti di bawah?


❌ Tak ada pengalaman menjual di TikTok?

❌ Tak pandai nak buat LIVE?

❌ Zero ilmu tentang TikTok? Jom buat pembelian Rakaman Semasa Kelas Asas TikTok bersama Lunaworks!


Tuan puan tak perlu pening kepala lagi nak cari masa untuk masuk kelas selama berjam-jam. Sesi kelas semasa 28 Januari yang lalu telah dirakamkan untuk tontonan dan proses pembelajaran tuan puan. Bila-bila masa pun boleh tonton rakaman kelas ini. Kalau ada urusan lain, boleh pause video dan sambung semula bila dah free. Nak tonton berulang kali pun tiada masalah. 


Tenaga pengajarnya ialah Puan Suraya Ali, iaitu CEO Lunaworks merangkap Digital Marketing Professionals yang sudah pun menjadi trainer bagi kelas-kelas Digital Marketing termasuklah TikTok. Dengan kata lain, trainer kelas ini merupakan seorang yang bertauliah dan berpengalaman dalam mengajar topik asas TikTok tersebut.


Dengan harga serendah RM35 sahaja, tuan puan akan belajar mengenai:


  1. TikTok Seller
  2. TikTok Affiliate
  3. TikTok Shop


Menarik, kan?


Jika tuan puan berminat, boleh isikan borang di bawah dan kami akan hubungi tuan puan segera!